Gyakran ismételt kérdések

FIZETÉSSEL KAPCSOLATOTS KÉRDÉSEK

Milyen lehetőségeim vannak a képzés árának kiegyenlítésére?

Egy összegben a kurzus adatlapján tudsz kártyával vagy utalással fizetni, részletekben pedig számlázás utáni utalással.

Hogyan működik a részletfizetés?

Részletfizetéskor a Cubix egyik kollégájával előre megbeszélt fizetési ütemezést követve kapod majd a számlákat, amiket utalással tudsz kiegyenlíteni. A képzés megkezdésének feltétele az első részlet megfizetése, a többi részletet pedig a leegyeztetett ütemezés szerint kell teljesítened.

Hány részletben tudok fizetni?

A képzéseinket 2 vagy 3 részletben lehetséges kifizetni, csomagok esetén pedig egyeztetés alapján.

Tudok céges számlát kérni a képzés díjáról?

Természetesen, ezt megteheted jelentkezéskor, vagy írj nekünk az info@cubixedu.com címre!

Pénzvisszafizetési garancia

Annyira biztosak vagyunk a képzés tartalmát és minőségét illetően, hogy a képzés indulásától számítva 8 napig (aszinkron képzés esetében 20%-os teljesítésig) 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk arra az esetre, ha bármi okból kifolyólag nem lennél megelégedve a tananyaggal!
KEDVEZMÉNYEKKEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Csomagkedvezmények

Csomagkedvezményeinkért látogass el a https://cubixedu.com/hu/kedvezmenyek oldalra.

Ajánlói kedvezmény

Ha ismersz más pályatársakat is, akik szintén szívesen részt vennének a képzésen, akkor jelentkezzetek együtt, így 5% kedvezményt kaptok mindketten a képzés árából. Vegyétek fel velünk a kapcsolatot az info@cubixedu.com címen, és leegyeztetjük a részleteket!

Alumni kedvezmény

Alumni hallgatóink elköteleződését 10% kedvezménnyel köszönjük meg - az érvényesítéshez jelentkezéskor jelezd felénk és bankkártyás fizetés esetén kiállítunk feléd egy kupont, utalásos fizetés esetén pedig eszerint állítjuk ki a számlát.
ELŐKÉPZETTSÉG, TECHNIKAI SZÜKSÉGLETEK

Milyen előképzettség szükséges

A képzés adatlapján minden információt megtalálsz az előképzettséget illetően, de nyugodtan kérdezz minket erről chaten, vagy az info@cubixedu.com címen.

Tanuláshoz gépigény

A képzés megkezdéséhez semmilyen szoftverre nincs szükséged, a képzés tananyagát egy böngészőből eléred. Erre a Google Chrome-ot ajánljuk, arra van a Cubix rendszere optimalizálva. Ha ezen felül bármilyen szoftver telepítésére szükséged lesz, azt a képzés során közösen átveszitek.

Milyen felületen lesz az oktatás?

A Cubix képzéseinek hátterét a több mint 350.000 hallgató által használt, CEE régió egyik legnagyobb online oktatási platformja, a Webuni biztosítja. Javasoljuk, hogy akár már most ismerkedj meg a felülettel, hogy induláskor magabiztosan tudj manőverezni. Az élő online konzultációkhoz a Zoom-ot használjuk.

Felhasználói fiók

A képzés elkezdése előtt mindenképp szükséged lesz egy felhasználói fiókra, hiszen a képzést csak egy létező hallgatói profilhoz tudjuk hozzárendelni indulás előtt, ezért kérjük, regisztrálj a https://courses.cubixedu.com/regisztracio oldalon.
ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK BEIRATKOZÁS ELŐTT

Mit jelent, hogy limitált férőhelyes?

Limitált férőhelynek köszönhetően a személyes fejlődésedet az oktatók végigkísérik, bármikor kérdezhetsz tőlük, rendszeresen konzultációs alkalmakat biztosítanak, így minden képzésünk esetében van egy maximum létszám.

Mit jelent, hogy X-én indul a képzés?

Mentorált képzések esetén az indulás reggelén válik elérhetővé az első modul és általában az első élő konzultáció is erre a napra esik. Az indulási dátum előtt néhány nappal hozzárendeljük a képzést a profilodhoz, hogy ismerkedhess a felülettel, mielőtt belevágnál a tanulásba.

Mennyi időt kell heti szinten a képzésre szánni?

A képzést rugalmasan tudod saját időbeosztás szerint végezni, de hetente 8-10 órát érdemes betervezned a tananyagok feldolgozására, az adott feladatok elvégzésére és a LIVE alkalmakon való részvételre.

Meddig érem el a képzést?

A képzés ideje alatt a tananyagok fokozatosan válnak elérhetővé a könnyebb követhetőség érdekében, azonban a tananyagokhoz az indulástól számítva 1 évig hozzáférsz.

Mit jelent, hogy ütemezetten nyílik meg a képzés?

A képzést heti ütemezésben, fejezetenként nyitjuk meg a követhetőség és a hatékonyabb tanulás érdekében.

Az összes feladatot meg kell csinálnom?

A te érdekedben javasolt minél többet gyakorolnod, ráadásul a záró feladat is a képzés során tanultakra épül, így szinte elkerülhetetlen, hogy végigcsináld a teljes folyamatot, ha sikeresen szeretnéd zárni a képzést.

Mikor lesz a vizsga és mennyi időm van a teljesítésére?

A képzés utolsó két hetében van lehetőséged a vizsgafeladatot elvégezni és feltölteni (rövidebb képzések esetében előfordulhat, hogy egy hetes a vizsgaidőszak). Mindemellett ebben a két hétben lehetőséged van felzárkózni is lemaradás esetén, ez idő alatt ugyanúgy elérhető lesz az oktató.

Mi történik, ha nem tudom időben feltölteni a záróvizsgát?

Amennyiben csak pár héttel maradtál le és a szorgalmi időszak végén vagy a vizsgaidőszak elején jelzed a csúszást pótdíj ellenében meg tudjuk hosszabbítani a vizsgafeladat feltöltési határidejét 2 héttel.

Újrakezdhetem a képzést?

Abban az esetben, ha pár hétnél nagyobb a lemaradás, akkor újra neki tudsz futni a képzésnek a következő időpontban (ismét részt tudsz venni a LIVE konzultációkon, fel tudod tölteni a házi feladatokat és próbálkozhatsz a vizsgafeladattal is). Ezért a lehetőségért a képzés árának 25%-át kell befizetni.

Átjelentkezés későbbi csoportokba

Amennyiben időhiány miatt nem tudod folytatni a képzést és ezt az indulástól számítva 8 napon belül jelzed felénk, átjelentkezhetsz egy későbbi időpontban induló csoportba díjmentesen.
KOMMUNIKÁCIÓ AZ OKTATÓVAL /LIVE ALKALOM, DISORD SZOBA/

Mit jelent, hogy egy képzés mentorált?

A képzés ideje alatt az oktató rendelkezésre áll, válaszol a felmerült kérdésekre, kiértékeli a feladataid és a vizsgamunkád.

Mit jelent az, hogy az oktató rendelkezésre áll?

A képzés időtartama alatt írásban bármikor felteheted kérdéseidet az oktató felé a képzés zárt online felületén és a Discord szobában, a LIVE alkalmak során élőben (online) is tudsz vele konzultálni, az elvégzett feladataidra, vizsgamunkádra visszajelzést ad.

Lesz személyes jelenléthez kötött alkalom is a képzés során?

A teljes képzés online, a saját időbeosztásod szerint elvégezhető, nincs szükség bárhova is utazni. Még a valós idejű konzultációs alkalmak és a vizsgafeladat elkészítése is online zajlik.

Mikor lesznek a LIVE alkalmak?

A valós idejű online alkalmak hétköznaponként munkaidő után lesznek, hogy bárki munka mellett is kényelmesen részt tudjon venni rajtuk. A képzés adatlapján LIVE ALKALOM néven találod a pontos dátumokat és idősávokat.

Kötelező részt venni a LIVE alkalmakon?

Egyáltalán nem, de erősen javasolt! Ezek az interaktív alkalmak arra szolgálnak, hogy a képzés során felmerülő kérdéseidre és az általad elvégzett feladatokra élő videó formájában reagálhasson a képzés oktatója.

Mi történik, ha nem tudok részt venni a LIVE alkalmakon?

Semmi probléma, a LIVE alkalmak utólag is visszanézhetőek. Abban az esetben, ha kérdésed merülne fel, de nem tudsz élőben részt venni, előzetesen is megírhatod őket, és másnap 16 órától vissza tudod nézni a felvételt.

Hogyan kommunikálhatok a további résztvevőkkel?

A képzésekhez létrehoztunk Discord szobákat a könnyebb kommunikáció érdekében - itt kapcsolatot ápolhatsz a résztvevőkkel. A Discord elérést az indulás előtti napon küldjük el a résztvevőknek.

Kihez forduljak, ha segítségre lenne szükségem?

Amennyiben tananyaggal kapcsolatban kérdeznél, a képzés felületén a KÉRDÉSEK menünél, a lecke melletti KÉRDÉSEK fülön vagy a Discord szobában tudsz kommunikálni az oktatóval. Kérdéseidet felteheted a LIVE alkalmak során is. Technikai kérdésekkel kapcsolatban pedig írj bizalommal az info@cubixedu.com email címre.
MI TÖRTÉNIK KURZUS ZÁRÁSA UTÁN?

Kapok valamilyen igazolást a képzés elvégzése után?

A bevezető aszinkron képzések elvégzése után nem jár oklevél. A mentorált képzések sikeres teljesítése után névre szóló tanúsítványt állítunk ki számodra magyar és angol nyelven.

Kedvezmények alumni tagoknak

Alumni hallgatóink elköteleződését 10% kedvezménnyel köszönjük meg - az érvényesítéshez jelentkezéskor jelezd felénk és bankkártyás fizetés esetén kiállítunk feléd egy kupont, utalásos fizetés esetén pedig eszerint állítjuk ki a számlát.